Παραδοσιακά κουρτινάκια

 

Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη συλλογή από παραδοσιακά κουρτινάκια σε πολλά μεγέθη και πολύ προσιτές τιμές!!

Τα παραδοσιακά κουρτινάκια δίνουν μία πνοή κλασσική, ρομαντική και συνάμα ελληνική στο χώρο σας. Ταιριάζουν σε σπίτια με διαφορετικά είδη διακόσμησης και φυσικά είναι ιδανικά για ξενοδοχεία, παραδοσιακούς ξενώνες και καταλύματα σε νησιωτικές καθώς και σε ορεινές περιοχές. Επιπλέον ταιριάζουν πολύ και σε παραδοσιακές ταβέρνες και καφενεία. Εμείς βρισκόμαστε κοντά σας για να σας προτείνουμε το σχέδιο που θα ταιριάζει στο χώρο σας, καθώς και τα μεγέθη που θα είναι ιδανικά για τα παράθυρα σας καθώς ενδεικτικά σας αναφέρουμε πως τις παραδοσιακές κουρτίνες δεν τις επιλέγουμε με τον τρόπο που επιλέγουμε τις κλασσικές, ουσιαστικά μετράμε το κουρτινόξυλο μας και προσθέτουμε ελάχιστα εκατοστά έτσι ώστε να αναδεικνύεται το σχέδιο και η δαντέλα τους. Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικές ενδεικτικές προτάσεις με τα μεγέθη που θα μπορούσαν να ταιριάξουν στο κουρτινόξυλο σας. Επιπλέον μπορούμε μαζί να βρούμε λύσεις για να προσαρμόζονται στο χώρο σας. Μπορείτε ακόμη να διαβάσετε πώς μπορείτε να πλένετε και να σιδερώνετε τις κουρτίνες σας ώστε να είναι πάντα σαν καινούριες. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να λύσουμε κάθε απορία σας.

 

Επιλογή μεγέθους:

Παρακάτω σας δίνουμε μερικές παραδείγματα για το πλάτος που θα πρέπει να επιλέξετε με αντιστοιχία κουρτινόξυλου και κουρτίνας.

0,40-0,45 εκ. (κουρτινόξυλο) → 0,45-0,55 εκ. (κουρτίνα)
0,60-0,70 εκ. → 0,80-0,90 εκ.
0,70-0,80 εκ. → 0,70-1,20 εκ.
0,90-1,10 εκ. → 0,120-1,60 εκ.
1,20-1,50 εκ. → 1,60 εκ.
1,50-1,70 εκ. → 2 τμχ. 0,90 εκ. ή 1τμχ. 1,60 -1,80 εκ.
1,80-2,20 εκ. → 2 τμχ. 1,20 εκ. ή 1 τμχ. 2,40 εκ.

Τώρα,όσον αφορά το ύψος,συνήθως αφήνουμε ένα περιθώριο ένα με δύο  εκατοστά από το περβάζι ή το πάτωμά αντίστοιχα.

Παρόλαυτα το πώς τοποθετούμε τη κάθε παραδοσιακή κουρτίνα είναι καθαρό υποκειμενικό, μπορούμε π.χ. να αφήσουμε σε ένα παράθυρο 20 εκ. τη πάνω πλευρά του παραθύρου ώστε να μπαίνει το φως!!Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι και λύσεις και είμαστε κοντά σας να βρούμε αυτόν που σας ικανοποιεί!

Οι κουρτίνες μπορούν να μεταποιηθούν όσον αφορά το ύψος και το πλάτος (όπου το σχέδιο το επιτρέπει) με μια μικρή επιβάρυνση , αναλόγως με τη δουλειά που χρειάζεται και κατόπιν συνεννοήσεως. Κουρτίνες, στις οποίες έχει γίνει μεταποίηση, ΔΕΝ αλλάζονται!

 

Κοφτές κουρτίνες με το μέτρο:

Eπιπλέον, επιλέγοντας ένα σχέδιο από τα κοφτά μας υφάσματα, μπορούμε να ράψουμε τις κουρτίνες σας ακριβώς στη διάσταση που θα μας ζητήσετε!!

Το κόστος μεταποίησης κοιτάμε να είναι το χαμηλότερο δυνατόν!!!

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τα κομμάτια που σας ενδιαφέρουν καθώς και για το αν χρήζουν ιδιαίτερης εργασίας στην μεταποίηση τους ή όχι. Σε κάθε περίπτωση, σε περίπτωσης που οι κουρτίνες σας ράβονται από την αρχή , προσπαθούμε να μη ξεπερνάμε τις 10 εργάσιμες ημέρες .

Επικοινωνήστε μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες στα: 215 5157406 – 210 2750035 .

Κάθε παράθυρο του κόσμου είναι διαφορετικό και εμείς είμαστε εδώ για να το κάνουμε ακόμα πιο όμορφο!!

 

Οδηγίες πλυσίματος και σιδερώματος:

Βάλτε τις κουρτίνες σας να μουλιάσουν σε αλατόνερο,χλιαρής θερμοκρασίας,για αρκετές ώρες και μετά πλύνετε τις στους 30- 40 βαθμούς χωρίς στύψιμο. Καλύτερα να απλώνετε τις κουρτίνες σας οριζόντια στη απλώστρα,ώστε να μη ξεχειλώσουν. Σιδερώστε τις δαντέλες από τις κουρτίνες με ατμό ανασηκώνοντας λίγο το σίδερο. Επίσης καλό θα είναι τα λινά και λινοβαμβακερά υφάσματα να σιδερώνονται όταν είναι ακόμα νωπά.

Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία!!

Μερικές από τις δουλειές μας …

previous arrow
next arrow
Slider