Αποστολές

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας είτε:

α)Στο χώρο σας με αποστολή με κούριερ :

1.Η αποστολή  των προϊόντων γίνεται εντός 3-7 εργάσιμων ημερών από την επόμενη της παραγγελίας σας εφόσον τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα. Σε περίπτωση που τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα θα επικοινωνούμε μαζί σας στο τηλέφωνο ή στο e-mail που έχετε καταχωρήσει εντός δύο (2) 24 ωρών από την παραγγελία σας ενημερώνοντας σας σχετικά με την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης έτσι ώστε να αποφασίσετε την επιβεβαίωση ή ακύρωση της.

Όσων αφορά τις παραδοσιακές κουρτίνες μας σε περίπτωση που θελήσετε  να μεταποιηθούν   είτε υπάρχει διαδικασία ραψίματος , επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την ημέρα αποστολής τους, καθώς αυτή διαφέρει ανάλογα με την ποσότητα και το φόρτο εργασίας.Κοιτάμε πάντα να σας εξυπηρετούμε όσο γρηγορότερα γίνεται!!

2.Ο χρόνος παράδοσης διαφέρει ανάλογα την απόσταση από την έδρα μας ( π.χ οι εντός Αθηνών παραγγελίες αποστέλλονται ταχύτερα),σε πιο απομακρυσμένες περιοχές υπάρχει άμεση συνάρτηση της παράδοσης του δέματος με τη συχνότητα που περνάνε τα κούριερ.

3.Το κόστος των μεταφορικών βαραίνει τον καταναλωτή και διαφέρει ανάλογα με τη ποσότητα, την απόσταση και το βάρος των αντικειμένων.
Οι χρεώσεις υπολογίζονται αυτόματα ανάλογα το βάρος και την περιοχή παράδοσης.Για επιλογή κούριερ: σε προϊόντα έως 2 Kg το κόστος ανέρχεται από 1,80 έως 2,20 € ανάλογα τον προορισμό, μετά κάθε επιπλέον Kg επιβαρύνεται με ποσό από 0,60 έως 1,00 ανάλογα τον προορισμό. Προϊόντα χαμηλού βάρους αλλά μεγάλου όγκου κοστολογούνται ογκομετρικά.

Σε περίπτωση που το ογκομετρικό βάρος είναι μεγαλύτερο του πραγματικού, τότε η χρέωση γίνεται με το ογκομετρικό βάρος, το οποίο υπολογίζεται σε κιλά, αν πολλαπλασιάσουμε τις 3 διαστάσεις της συσκευασίας (μετρημένες σε εκατοστά) και διαιρέσουμε με το 5.000. Ισχύει δηλαδή η σχέση (ύψος σε εκατοστά) x ( μήκος σε εκατοστά) x (πλάτος σε εκατοστά) / 5.000


ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ !

Η προσφορά ισχύει για όλες τις παραγγελίες ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ.

** Από τα δωρεάν μεταφορικά εξαιρούνται ΧΑΛΙΑ καθώς και άλλα ογκώδη προϊόντα τα οποία αποστέλλονται ΜΟΝΟ με Μεταφορική Εταιρία με χρέωση 10 ευρώ και αφού έχουν προπληρωθεί.

Σε εμπορευματικές αποστολές ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ δεν ισχύουν οι δωρεάν χρεώσεις και η επιχείρηση μας μεταφέρει ΔΩΡΕΑΝ μέχρι το πρακτορείο μεταφορών στην Αθήνα ,που θα μας υποδείξει ο συνεργάτης.

Σε περιόδους με δωρεάν μεταφορικά

Παραγγελίες κάτω των 5 ευρώ δεν αποστέλλονται με κούριερ!

Παραγγελίες με κόστος απο 5,01 μέχρι 10 ευρώ αποστέλλονται με κούριερ όταν έχουν πληρωθεί , είτε μέσω κατάθεσης, paypal  και κάρτας.

 

Επίσης μπορείτε να παραλάβετε

β)Από το κατάστημά μας :

Παραλάβετε τη παραγγελία σας από το κατάστημά μας στη Νέα Ιωνία, οδός Τσουρουκτσόγλου 6 , Τ.Κ 14231.
Εφόσον τα προϊόντα είναι διαθέσιμα η παραγγελία θα είναι έτοιμη εντός  1  24ώρου από την καταχώρηση της , σε οποιαδήποτε αλλη περίπτωση θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά για το πότε θα είναι έτοιμη η παραγγελία σας!
Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων λιανικής είναι : Δευτέρα/Τετάρτη/Σάββατο → 09.30 – 15.00 και Τρίτη/Πέμπτη/Παρασκευή → 09.30-14.00 & 17.00-21.00.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 215-5157406 , 210-2750035

Επιπλέον,για την Κύπρο ισχύουν χαμηλές χρεώσεις !! Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Τέλος, σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι κάποιος χρήστης προβαίνει σε καταχρηστική άσκηση της δυνατότητας αυτής που του παρέχεται από την Εταιρεία (π.χ. επανειλημμένη παραγγελία ειδών μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και μη παραλαβή αυτών από το κατάστημα, η συνεχής επιστροφή προιόντων κλπ.), η τελευταία δύναται να αποκρούσει και αρνηθεί την παραγγελία του εν λόγω χρήστη με ακύρωση της παραγγελίας .

Δεν αποστέλλονται παραγγελίες με εποχιακά προϊόντα πλησίον της λήξης περιόδου με αντικαταβολή. (Για Χριστούγεννα πέραν της 19/12, για Πάσχα 8 Ημέρες Πρίν .)

 

Δεν Γίνονται Δεκτές Επιστροφές Χωρίς Να Έχετε Συνεννοηθεί Πριν Μαζί Μας

Δεν Γίνονται Δεκτές Επιστροφές Που Δεν Παραδίδονται Στην Έδρα Μας

Η Αποστολή Παραγγελιών Χονδρικής Πώλησης Ταξιδεύουν Με Αποκλειστική Ευθύνη Του Πελάτη σε οποιαδήποτε ζημιά

 

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω oneirokentima.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

 

To oneirokentima.gr επιφυλλασεται με κάθε νόμιμο δικαίωμα του έναντι συκοφαντικής δυσφημίσεως και κριτικής  .

 

Είμαστε κοντά σας για κάθε απορία με συνέπεια και αγάπη στη δουλειά μας για δεκαετίες!

 

Με εκτίμηση

 

Σοφία Λουιζίδη