Αποστολές

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας είτε:

α)Στο χώρο σας με αποστολή με κούριερ :

1.Η αποστολή  των προϊόντων γίνεται εντός 3-7 εργάσιμων ημερών από την επόμενη της παραγγελίας σας εφόσον τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα. Σε περίπτωση που τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα θα επικοινωνούμε μαζί σας στο τηλέφωνο ή στο e-mail που έχετε καταχωρήσει εντός δύο (2) 24 ωρών από την παραγγελία σας ενημερώνοντας σας σχετικά με την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης έτσι ώστε να αποφασίσετε την επιβεβαίωση ή ακύρωση της.

Όσων αφορά τις παραδοσιακές κουρτίνες μας σε περίπτωση που θελήσετε  να μεταποιηθούν   είτε υπάρχει διαδικασία ραψίματος , επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την ημέρα αποστολής τους, καθώς αυτή διαφέρει ανάλογα με την ποσότητα και το φόρτο εργασίας.Κοιτάμε πάντα να σας εξυπηρετούμε όσο γρηγορότερα γίνεται!!

2.Ο χρόνος παράδοσης διαφέρει ανάλογα την απόσταση από την έδρα μας ( π.χ οι εντός Αθηνών παραγγελίες αποστέλλονται ταχύτερα),σε πιο απομακρυσμένες περιοχές υπάρχει άμεση συνάρτηση της παράδοσης του δέματος με τη συχνότητα που περνάνε τα κούριερ.

3.Το κόστος των μεταφορικών βαραίνει τον καταναλωτή και διαφέρει ανάλογα με τη ποσότητα, την απόσταση και το βάρος των αντικειμένων.
Οι χρεώσεις υπολογίζονται αυτόματα ανάλογα το βάρος και την περιοχή παράδοσης.Για επιλογή κούριερ: σε προϊόντα έως 2 Kg το κόστος ανέρχεται από 1,80 έως 2,20 € ανάλογα τον προορισμό, μετά κάθε επιπλέον Kg επιβαρύνεται με ποσό από 0,60 έως 1,00 ανάλογα τον προορισμό. Προϊόντα χαμηλού βάρους αλλά μεγάλου όγκου κοστολογούνται ογκομετρικά.

Σε περίπτωση που το ογκομετρικό βάρος είναι μεγαλύτερο του πραγματικού, τότε η χρέωση γίνεται με το ογκομετρικό βάρος, το οποίο υπολογίζεται σε κιλά, αν πολλαπλασιάσουμε τις 3 διαστάσεις της συσκευασίας (μετρημένες σε εκατοστά) και διαιρέσουμε με το 5.000. Ισχύει δηλαδή η σχέση (ύψος σε εκατοστά) x ( μήκος σε εκατοστά) x (πλάτος σε εκατοστά) / 5.000


ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΩΣ ΚΑΙ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ !

Η προσφορά ισχύει για όλες τις παραγγελίες ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ.

** Από τα δωρεάν μεταφορικά εξαιρούνται ΧΑΛΙΑ καθώς και άλλα ογκώδη προϊόντα τα οποία αποστέλλονται ΜΟΝΟ με Μεταφορική Εταιρία με χρέωση 10 ευρώ και αφού έχουν προπληρωθεί.

Σε εμπορευματικές αποστολές ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ δεν ισχύουν οι δωρεάν χρεώσεις και η επιχείρηση μας μεταφέρει ΔΩΡΕΑΝ μέχρι το πρακτορείο μεταφορών στην Αθήνα ,που θα μας υποδείξει ο συνεργάτης.

β)Από το κατάστημά μας :

Παραλάβετε τη παραγγελία σας από το κατάστημά μας στη Νέα Ιωνία, οδός Τσουρουκτσόγλου 6 , Τ.Κ 14231.
Εφόσον τα προϊόντα είναι διαθέσιμα η παραγγελία θα είναι έτοιμη εντός  1  24ώρου από την καταχώρηση της.
Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων λιανικής είναι : Δευτέρα/Τετάρτη/Σάββατο → 09.00 – 15.00 και Τρίτη/Πέμπτη/Παρασκευή → 09.00-14.00 & 17.00-21.00.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 215-5157406

Επιπλέον,για την Κύπρο ισχύουν χαμηλές χρεώσεις !! Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.